GGZ-Reflection Haaglanden

Voor verschillende psychologische en psychiatrische klachten kunt u terecht op ons spreekuur. GGZ-Reflection Haaglanden houdt op vrijdagochtend tussen 09:00 en 12:30 spreekuur in ons gezondheidscentrum. Wenst u een gesprek met een therapeut? U kunt hier navraag naar doen bij uw huisarts.

Over GGZ-Reflection Haaglanden
Bij GGZ-Reflection Haaglanden kunt u terecht voor hulp bij psychische problemen die uw gezondheid belemmeren. Onze behandelingen zijn flexibel vorm gegeven, met aandacht voor persoonlijke aspecten. Wij stemmen een behandeling altijd af op het individu. U staat als cliënt centraal.

GGZ-Reflection Haaglanden is een kleinschalige instelling, wij nemen tijd en aandacht voor u als persoon. Ons specialisme ligt voornamelijk in kwalitatieve en cultuursensitieve zorg. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met de culturele achtergrond van onze cliënten. Mede doordat ons team bestaat uit hulpverleners met verschillende nationaliteiten kunnen we ons extra verdiepen in klachten die te maken hebben met uw cultuur. Omdat onze behandelaren verschillende talen spreken, o.a. Engels, Farsi, Turks en Marokkaans, zorgt dit voor vertrouwen en begrip. Ook hebben we behandelaren in dienst die verschillende beroepen uitoefenen, namelijk psychologen, psychotherapeuten en een psychiater. Samen bieden zij u de best mogelijke zorg. U bent welkom op ons spreekuur in SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein.

Meer informatie: www.ggz-reflection.nl

Openingstijden

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent